Günlük Sakarya kiralık ev Adapazarı merkezde ve çevresinde konaklayabileceğiniz geniş ve ihtiyacınız olan araç gereçlerle döşenmiş rahat mekanlardır. Sakarya’da konaklamak için servet ödemenize gerek yok. Ev rahatlığını yaşartıyoruz.

Sakarya günlük kiralık evler Çark caddesinde şehrin en yoğun olduğu caddede. Şehri keşfetmek için konumlarımız sizeulaşımı kolaylaştırmak için her zamn adımlar uzaklıkta. Sakarya Adapazarı merkez ilçesi kafeler sokağında geniş 2 oda bir salon veya bir oda ve bir salonla beraber mutfağı olan rahat konaklama mekanlarıdır. Ekonomik fiyatlarıyla kalabileceğiniz evler hakkında daha fazla detay için bizimle iletişime geçin. Günlük Sakarya kiralık ev fiyatları hafta içi 100 liradan başlıyor. Hafta sonlarında yoğunluktan dolayı fiyatlar farklılık gösterir.

Günlük Sakarya kiralık ev

Sakarya günlük kiralık evler Serdivan Mavi durakta da var. Mavi Durak kafeler sokağı Sakarya üniversitesi öğrencileri tarafından yoğun talep gören önemli noktalardan bir tanesi. Serdivan günlük kiralık evler az farkla Sakarya günlük kiralık ev fiyatlarından azdır.

Günlük Sakarya kiralık ev hakkında daha deyalı bilgi için bizimle iletişime geçin ve seyahatinizi daha uygun fiyatlarla yaşayın. Şehri keşfederken cebinizde paranızı korursunuz.

0/5 (0 Reviews)
Sakarya Günlük Ev