Serdivan günlük ev fiyatları 80₺ başlayıp 150₺ kadar değişir. Günlük kiralamak istediğiniz evin ne zaman kiralanmak istendiği çok önemli. Aslında fiyatı en çok etkileyen unsur bu. Bunun ardından fark yaratan süre ve mekan.

Sakarya Serdivan ilçesinde birbirinden farklı günlük kiralık evler bulabilirsiniz. Kimisi paylaşımlı tüm ev veya kendinize özel yaşam alanları. Paylaşımlı günlük kiralık evde size ait bir oda ve ortak kullanım alanları bulunur. Bu tür konaklama güvenlik konusunda endişe yarattığı için Türkiyede kabul görmesi biraz zaman, mekan ve kişileri gerektirir. Bizim kiraladığımız günlük kiralık evler çelik kapısıyla size özel evdir. Size ait mutfağı(varsa kiraladığınız evde) ve oturma alanı ile beraber yatak odası ve banyosu ile beraber.

Sakarya günlük kiralık ev denince aklınıza bir çok çeşit ev gelebilir. Günlük ev Sakarya olarak kiraladığımız evlerin çoğu daire şeklindedir. Dilerseniz 2 oda bir salon evde veya tek oda salon olarak kiralayabileceğiniz günlük kiralık evler sunuyoruz. Serdivan günlük kiralık evlerimiz de Serdivan ilçesinde bulunan Mavi Durak civarında 2 oda bir salon veya bir oda bir salon şeklindedir.

Serdivan günlük ev fiyatları

Serdivanda mavi durakta kafelerin bolca bulunduğu bu semt Sakarya üniversitesi sayesince çok kalabalıktır. Kafelerin sayısı yüzleri buluyor. Bu da bir çok aktiviteyi beraberinde getirir. Siz şehri keşfederken Serdivan günlük kiralık evler uygun fiyatları ile hemen başucunuzda. Ulaşımı kolay günlük evlerimiz dayalı döşeli ve ihtiyacınız olan herşeyi karşılıyor. HDTV, WiFi internet ile medyadan geri kalmıyorsunuz. Geniş yaşam alanlarıyla beraber ailniz ve arkadaşlarınızla konaklayabilirsiniz.

Sakarya Üniversitesi çevresi sizin için ideal bir konum değilse üzülmeyin Sakarya çevresinde bir çok ilçede günlük kiralık evlerimiz var. Adapazarı Çark caddesi ve Sapanca bunların başında gelir. Dinlenmek ve tatil yöresi görmek isterseniz Sapanca, şehre yakın olmak isterseniz Adapazarı çark caddesinde. Serdivan günlük kiralık ev fiyatları bu diğer konumlara göre daha ekonomik olduğu için tercihleriniz arasında olabilir. Serdivanda konaklamak her zaman daha ekonomik çünkü öğrenci kitlesi buradaki asıl kalabalığı oluşturuyor.

0/5 (0 Reviews)
Sakarya Günlük Ev