Sakarya günlük ev fiyatları Adapazarı merkezde çark caddesinde. Sakaryada konaklamak için sahip olduğunuz alternatif günlük kiralık evlerden en az biri sizin arzu ettiğiniz tarzdadır. Modern eşyalarla döşenmiş evlerimiz şehrin merkezinde olmasından dolayı ulaşımda rahat edersiniz.

Şehir merkezinde konaklamanın verdiği diğer bir avantaj da kafe ve restoranlara çok yakın olması bu da şehirdeki eğlencelere yakın olmanız demektir. Otogara, Kuzey terminaline ve orta garaja yakınlığıyla Sakaryanın her noktasına ulaşmanız çok kolay. Sakarya günlük ev Kent Meydanına da adımlar uzaklıkta. Gezebileceğiniz bir diğer güzel nokta ise Sakarya Kent Park. Bu park belediye tarafından sürekli bakımlı ve güzel görünümlü. Baharın yaklaşmasıyla beraber rengarenk çiçekleri ve botanik bahçesi ile huzur dolu bir yürüyüşü hakkediyor.

Konaklamanız için tasarladığımız mekanlar her konuk için ideal bir yuvadır. Yıllardan beri kiraladığımız bu Sakarya günlük ev alternatifleri için bizi arayın. Evlerin resimlerini telefonunuza isteyebilirsiniz. Fiyatları için en uygun günlük ev için en ucuz rakkamları alın.

0/5 (0 Reviews)
Sakarya Günlük Ev