0531 401 4523


Günlük evi Şimdi kiralak için Ara!

veya konaklamanı rahat ve kiralamanı kolaylaştırmak için şu yazılana bak…

Sakarya’da günlük kiralık ev kiralamak her şehirde olduğu gibi olmalı. İstanbul’da, İzmit’te nasıl kiralanıyorsa bir günlük kiralık ev Sakarya da bundan pek farklı değil.

Hiç fark yok mu?

Günlük ev kiralarken misafirlerimizin akıllarına takılan veya kiraladıkları şehirlerden farklı bir kaç şey var tatbiki. Bunlardan en önemli iki tanesi fiyat ve saat.

E ben şu ilde şu kadar fiyata kiralıyorum.

Günlük ev kiralamak isteyen bir CQ sahibi.

Veya

Ama ben evi satın almayacam ki?

Günlük ev kiralamak isteyen bir EQ sahibi.

Günlük evlerin bu türlü sorular almasının nedeni insanların kiralama yaparken seçtikleri konaklama alternatifine verdikleri değer ile alakalı. Bu bir torba laf.

Sakarya’daki günlük kiralık evlerinin fiyatları diğer şehirlerle aynı olmasını beklemek Starbucks ‘ta kahve içmek kadar standartlaşmış, tanıdık hale getirilmiş ve bununla beraber basitleştirilmiş bir konaklama olması gerekiyor. Fiyatların aynı olmasını beklemek lüks tasarlanmış bir günlük kiralık evin, önem verilmeyen bir günlük evle aynı fiyatta olmasını beklemek demek. Bu da taktir edersiniz ki adaletli bir fiyat politikası olmaz.

Sakarya günlük kiralık ev

Şehrin konumundan, konakladığınız güne ve kiraladığınız günlük kiralık ev fiyatın fark göstermesinde rol oynar. Bu da tatil yörelerindeki günlük kiralık evlerin neden daha ekonomik olduğunu gösterir. Sakarya günlük ev kiralamak kolay ve daha da kolay olacak. Sapanca ilçesi en sık tercih gören tatil yöresi ama fiyatların pek uygun olduğunu söyleyemeyiz. Genelde aile ve büyük gruplar tarafından tercih edilen Sapanca günlük kiralık evler fiyat olarak yüksek rakamları gösteriyor. Kiraladığımız iki oda bir salon ev yaz aylarında 600₺-700₺ kiralanıyor ve bu yaklaşık üç kat Sakarya günlük kiralık ev fiyatlarından fazla.

Sakarya günlük ev kiralamada saat konusunda bir çok ayrışmazlık yaşanıyor.

Sakarya günlük evler

24 saat değil mi?

Günlük ev kiralamak isteyen, şaşırmış bir misafir. Anlaşılan o şehirde işler çok farklı.

Şimdi günlük eve girdiğim saate çıkmıyor muyum?

Sakarya’da günlük ev kiralamak isteyen, saatlerden emin biri.

Bu şaşkınlık anlarını tahmin edebiliyorsunuz değil mi? Bu, daha çok hayalkırıklığı şaşkınlıkları. Bu geçiş sürecini kolaylaştırmak istiyoruz bu nedenle İstanbul’da bir günlük kiralık evin fiyat listesini sunmada fayda görüyorum.

STANDART ODALAR


Hafta İçi (Gün içi 2 Saate Kadar) : 100TL
Hafta İçi Gece Konaklama : 200TL
Hafta İçi Tam Gün : 300TL
Hafta Sonu (Gün içi 2 Saate Kadar) : 150TL
Hafta Sonu Gece Konaklama : 250TL
Hafta Sonu Tam Gün : 350TL
Oda fiyatıdır, kişi başı değildir.

İstanbul’da en çok günlük evin kiralandığı bölgeden bir ilan.

Bu ilanda gördüğünüz fiyatlar Sakarya günlük ev kiralamak isteyen misafirler için Mart/2019 tarihi için sunduğunuz fiyatın aynısı. Haftasonu bir gece konaklamak için 250₺ günlük kiralık ev konukları için genelde fazla bir bütçe olarak kabul edilir. Bu nedenle günlük evi kiralarken ev sahipleri 24 saati parçalara bölüp, saatlik (güniçi), gece konaklama ve günleri de birden fazla gün konaklama, hafta içi ve hafta sonu konaklama olarak dilimlemişler.

Günlük ev geniş yaşam alanları ve konumları nedeniyle ve ulaşıma kattığı kolaylıkla bu fiyatları hakkediyor. Örneğin bir otel odasında mutfak yoktur bunun nedeni mutfağın sürekli bakımı zordur. Her yemek pişiren mutfağı doğru kullanamaz maalesef. Kimse şef doğmadı tabi.

Sakarya günlük ev eşyalı ve mutfaklı

Sakarya günlük ev kiralamak demek günlük evde konaklayacak kişi sayısı demek ve bu kişi sayısının artmasıyla beraber doğan gürültü, ev eşyalarının bakımı ve güven noktalarında risk oluşur. Biz her konaklayan misafirin konforunu ararız bu nedenle bu tür risk etmenlerini minimize ederiz. Günlük kiralık ev fiyatlarının neden otel odalarıyla aynı veya daha fazla olduğunu belki biraz daha açıklığa kavuşturmuş olduk.

Sakarya günlük ev kiralamak kolay sadece iletişim noktasında insanların zihnindeki ön bilgiler biraz parazit yapar. Günlük ev kiralarken ev sahibi ile yapışan iyi bir diyalog eminiz kiralamanızı kolaylaştırır.

0/5 (0 Reviews)
Sakarya Günlük Ev